CM de atletism în sală: 40.000 de dolari pentru fiecare medalie de aur

Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) a anunţat, marţi, că va premia cu 40.000 de dolari fiecare sportiv care va câştiga o medalie de aur la Campionatele Mondiale de sală, care vor avea loc la Valencia, în perioada 7-9 martie.

1 afișare
Imaginea articolului CM de atletism în sală: 40.000 de dolari pentru fiecare medalie de aur

CM de atletism în sală: 40.000 de dolari pentru fiecare medalie de aur (Sursa: Mediafax Foto)

O medalie de argint va fi recompensată cu 20.000 de dolari, iar cea de bronz cu 10.000 de dolari.

IAAF va pune la dispoziţie premii totale de 2,49 milioane de dolari, urmând ca şi locurile patru, cinci şi şase urmând să primească câte, 8.000, 6.000 şi, respectiv, 4.000 de dolari.

De asemenea, IAAF a precizat că un record mondial va fi recompensat cu 50.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici