Constantin Andoni obţine a doua medalie de aur la Europenele Masters de atletism

Sprinterul român Constantin Andonii (M35) a urcat marţi din nou pe prima treaptă a podiumului de premiere în proba de 400 m din cadrul Campionatelor Europene Masters de atletism de la Pescara (Italia), după aceeaşi performanţă reuşită la 200 m.

293 afișări
Imaginea articolului Constantin Andoni obţine a doua medalie de aur la Europenele Masters de atletism

Constantin Andoni obţine a doua medalie de aur la Europenele Masters de atletism

Adoni a terminat cursa cu timpul de 48,64, adăugând o a doua medalie de aur în palmaresul propriu, dar şi în cel al echipei României, care a mai obţinut şi alte medalii în cadrul competiţiei.

Tot marţi, Bianca Paun a fost a treia la 400 m (F45), fiind cronometrată în 59,40 secunde, un nou record naţional. Rezultatul este de apreciat în condiţiile în care atleta a evoluat accidentată.

Tot cu medalie de bronz a fost recompensată şi performanţa lui Daniel Halapciuc, la 400 m (M40) – care a realizat timpul de 50,84 secunde.

Anterior, Adina Gheorghiu (F45) a câştigat medalii de aur în probele de 100 şi 200 metri, iar Margareta Anton (F60+), a obţinut bronzul la aruncarea suliţei (31,28 m).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
andoni,
atletism,
masters

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici