Contra şi-a anunţat despărţirea de clubul Getafe CF

Fundaşul român Cosmin Contra şi-a anunţat, marţi, în faţa presei spaniole, despărţirea de clubul Getafe FC, grupare la care a evoluat din sezonul 2005/2006, informeaază site-ul oficial al echipei din Primera Division.

20 afișări
Imaginea articolului Contra şi-a anunţat despărţirea de clubul Getafe CF

Contra şi-a anunţat despărţirea de clubul Getafe CF

"Este o zi foarte tristă, după patru ani aici m-am ataşat foarte mult de Getafe, de toţi cei ce muncesc aici. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o de la început până acum, s-a comportant mereu bine cu mine. Vreau să mulţumesc tuturor celor care lucrează la club, pentru că s-au comportat întotdeauna foarte bine cu mine", a precizat fundaşul român.

Contra a recunoscut că a decis să plece de la gruparea iberică doarece nu a primit prea multe şanse de a juca din partea tehnicianului Muchel. "Pentru că nu am avut oportunităţi de a juca în acest an, trebuie să aleg alte variante. Cred că încă mai pot să joc, dar dacă nu primesc nicio şansă aici este complicat. Ştiu că aveţi de gând să mă întrebaţi mai multe, dar nu voi intra în amănunte din respect pentru colegii mei şi pentru preşedintele clubului. Vă doresc toate cele bune de aici până la sfârşitul sezonului, sper că veţi ajunge ajunge cât mai sus posibil, să câştigaţi Cupa Spaniei. Dacă am ofensat pe cineva în aceşti ani, tuturor coechipierilor mei le cer scuze şi nimic mai mult. Vă doresc toate cele bune, iar Getafe să rămână acolo, în partea de sus", a adăugat Contra.

Potrivit agenţiei spaniole EFE, Contra a părăsit formaţia Getafe pentru a evolua la FC Timişioara: "Contra a plecat de la Getafe CF pentru a juca la FC Timişoara cel puţin până la finalul acestui sezon, acolo unde va lupta pentru câştigarea campionatului naţional".

Fundaşul român în vârstă de 34 de ani ar putea să se alăture formaţiei FC Timişoara la 30 ianuarie, în Antalya, acolo unde bănăţenii se vor afla în al doilea cantonament al iernii.

Cosmin Contra se afla la formaţia Getafe FC din august 2005, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Politehnica Timişoara, Dinamo, Deportivo Alaves, AC Milan, Atletico Madrid şi West Bromwich Albion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici