Corlăţean glumeşte pe tema meciului Chelsea-Steaua: Joi seară nu va fi o soluţie de compromis

Titus Corlăţean, ministrul român de Externe, a afirmat, miercuri, după întâlnirea cu David Lidington, ministrul britanic al afacerilor europene, că el este suporter al echipei Steaua, iar oaspetele său al echipei Chelsea şi la meciul de la Londra nu va fi "nicio soluţie de compromis".

470 afișări
Imaginea articolului Corlăţean glumeşte pe tema meciului Chelsea-Steaua: Joi seară nu va fi o soluţie de compromis

Titus Corăţean (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Domnul ministru este un suporter al Chelsea, eu, la rândul meu, sunt un suporter de 39 de ani al Steaua Bucureşti, aşa că vom încerca să vedem dacă este o soluţie de compromis. Deşi joi seara nu cred că va fi o soluţie de compromis, cineva va trebui să câştige", a afirmat Corlăţean, în conferinţa de presă cu Lidington.

Întrebat dacă, în contextul îngrijorărilor exprimate în ultima perioadă privind numărul mare de români care ar putea să vină în Marea Britanie după 1 ianuarie 2014, politicienii britanici nu se tem de venirea prea multor jucători români în fotbalul britanic dacă Steaua va trece de Chelsea Londra în Europa League, ministrul britanic a râs, dar a evitat să facă vreo referire la meciul de fotbal.

Lidington a spus însă că îngrijorarea din Marea Britanie privind imigraţia a apărut deoarece în ultimii 10-15 ani în ţara sa au venit anual imigranţi la nivel de sute de mii, iar guvernul conservator al lui David Cameron încearcă să ia măsuri pentru a reduce fluxul anual de imigranţi la nivel de zeci de mii.

Formaţia Steaua a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Partida retur se va disputa la 14 martie, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici