Cosmin Contra a refuzat o ofertă venită din China

  • Cosmin Contra a fost ofertat de gruparea chineză Guangzhou R&F. Interesul a fost recunoscut chiar de antrenor, care a refuzat pentru că la acel moment era selecţionerul României.
  • Contra e interesat doar de eventuale propuneri din Spania.
  • Fostul antrenor al naţionalei României este dispus să accepte chiar şi oferte din liga a doua spaniolă, de la formaţii care se luptă la promovare.
264 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra a refuzat o ofertă venită din China

Cosmin Contra a refuzat o ofertă venită din China

Campionatul din La Liga este locul în care Cosmin Contra a avut unele dintre cele mai mari realizări din întreaga carieră.

„Au fost multe discuţii în ultimele două luni, dar, sincer, am vrut să aştept să văd dacă am posibilitatea să antrenez aici, în Spania, ori la o echipă din Segunda Division care vrea să promoveze ori la o echipă de Primera Division, pentru că au fost multe echipe care au schimbat antrenori.

Am fost la foarte multe echipe în cărţi, am avut şi discuţii dar au fost aleşi alţi antrenori, pe diferite criterii. Atunci nu e foarte uşor să intri aici, în Spania, să antrenezi, dar cred că pe viitor voi avea şansa asta să demonstrez ceea ce pot.” , a declarat Cosmin Contra, într-un interviu pentru TelekomSport.

Fostul selecţioner a jucat la trei echipe din Spania: Alaves, Atletico Madrid şi Getafe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici