Coupet spune că Daniel Niculae este un atacant foarte "deranjant"

Portarul reprezentativei Franţei, Gregory Coupet, a declarat că l-a întâlnit recent pe atacantul Daniel Niculae, despre care a spus că este un jucător extrem de "deranjant" de care se teme, informează L'Equipe.

14 afișări
Imaginea articolului Coupet spune că Daniel Niculae este un atacant foarte "deranjant"

Coupet spune că Daniel Niculae este un atacant foarte "deranjant"

"Deocamdată suntem în pregătiri, iar România va veni într-un context diferit. Trebuie să ajungem la cel mai bun nivel. L-am întâlnit pe atacantul echipei Auxerre, Daniel Niculae, în urmă cu puţin timp. Este un jucător deranjant. Nu prea am încredere în el", a spus Coupet.

Raymond Domenech, selecţionerul Franţei, a recunoscut că jucătorii săi nu sunt încă pregătiţi pentru Euro. "Nu sunt îngrijorat. Nu suntem pregătiţi, dar nu este grav. Mai avem zece zile. Euro nu începe decât la 9 contra României", a spus Domenech.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici