Crăciunescu: Sandu are strigătul unui om disperat care simte că nu mai e agreat de nimeni

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat, joi, că i se pare că Mircea Sandu are strigătul unui om disperat care simte că nu mai este agreat de nimeni, răspunzându-i astfel preşedintelui FRF, care l-a acuzat că a făcut "nenorociri" cât a fost la condcerea CCA.

15 afișări
Imaginea articolului Crăciunescu: Sandu are strigătul unui om disperat care simte că nu mai e agreat de nimeni

Crăciunescu (d): Sandu are strigătul unui om disperat care simte că nu mai e agreat de nimeni (Imagine: Mediafax Foto)

"Poate ne spune Mircea Sandu de ce şi-a pierdut Comisia autonomia şi a trecut o serie întreagă din prerogrativele comisiei la conducerea FRF. Mi se pare că este un strigăt disperat al unui om care simte că nu mai este agreat de nimeni cu excepţia poate a persoanelor care-l votează la Adunarea Generală", a spus Crăciunescu la Gsp Tv.

Ion Crăciunescu consideră că nimeni nu va regreta plecarea lui Mircea Sandu de la şefia FRF. "M-a apreciat FIFA dându-mi calificativele foarte bine la toate controalele la care m-au verificat, mai puţin la cel reprezentând numărul arbitrilor la nivel naţional. După ce am plecat, unii arbitrii au purtat banderole după mine. Nu ştiu cine o să poarte banderole după ce o să plece Mircea Sandu. Dacă o să plece, probabil o să fie o bucurie foarte mare în rândul iubitorilor de fotbal în mod special", a completat Crăciunescu.

Luat în colimator, de asemenea, de preşedintele FRF după ce l-a criticat pe acesta, fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, joi, că federaţia ar putea funcţiona şi fără Mircea Sandu dacă el spune că nu intră în atibuţiile sale să se ocupe de cazul de corupţie în care este implicat preşedintele CCA, Gheorghe Constantin. "Dacă aş fi fost în locul dânsului, mi-aş fi luat echipa şi aş fi plecat. Asta aş fi făcut eu, nu am spus ce ar trebui să facă dânsul. Nu a fost un sfat, pentru că nu îmi permit să îi dau sfaturi, dar dacă echipa mea nu ar fi mers, aş fi plecat împreună cu ea şi aş fi lăsat locul altora care pot să îşi facă treaba mai bine. Dacă Mircea Sandu spune că nu intră în atribuţiunile sale să se ocupe de un caz, că nu are treabă, că nu e vina sa, atunci federaţia poate fi condusă fără preşedinte. Deocamdată eu sunt nevinovat până se va termina această anchetă. M-a deranjat reacţia dânsului şi cred că pot să îmi dau cu părerea după tot ce am făcut în fotbalul românesc", a spus Popescu.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a ţinut să răspundă, joi, într-o conferinţă de presă, atacurilor venite din partea lui Ion Crăciunescu, Gheorghe Popescu şi Constantin Iacov şi a afirmat că n-o să-l propună niciodată pentru funcţia de preşedinte al CCA pe fostul arbitru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici