Cristea: Nu cred că ar vrea cineva să simtă durerile mele

Atacantul dinamovist Andrei Cristea, care a suferit o dublă fractură de pomete, duminică seară, în partida cu Universitatea Craiova, a declarat că nu crede că ar dori cineva să simtă durerile pe care le-a suportat imediat după accidentare, informează site-ul oficial al FC Dinamo.

20 afișări
Imaginea articolului Cristea: Nu cred că ar vrea cineva să simtă durerile mele

Cristea: Nu cred că ar vrea cineva să simtă durerile mele (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Nu cred că ar vrea cineva să simtă durerile pe care le-am avut eu după acea lovitură! Din păcate, medicii mi-au transmis că nu voi mai jucă în acest an! Îmi pare rău că nu-mi pot ajută echipă în ultimele patru meciuri rămase de disputat. Trebuie să merg mai departe şi să fiu apt sută la sută la începutul anului viitor, la reluarea pregătirilor. Sper că echipă să câştige toate partidele din acest an pentru a conta în luptă pentru titlu! Le mulţumesc tuturor pentru încurajări", a declarat Andrei Cristea.

Diagnosticat cu dublă fractură de pomete, în urma unui contact cu Valerică Găman, Andrei Cristea va fi supus marţi unei intervenţii chirurgicale la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici