Cristi Chivu, pe cai mari la Inter Milano. A calificat echipa de tineret în faza următoare

În Youth League, Inter Milano, cu Cristi Chivu - 41 de ani - pe bancă, a trecut azi de Şahtior Doneţk, scor 1-0, şi merge mai departe în Liga Campionilor la fotbal dedicată tinerilor.

859 afișări
Imaginea articolului Cristi Chivu, pe cai mari la Inter Milano. A calificat echipa de tineret în faza următoare

Cristi Chivu, pe cai mari la Inter Milano. A calificat echipa de tineret în faza următoare

În ultimul meci din grupă, pentru nerazzurri va fi suficient să nu piardă împotriva Realului, pentru a trece direct în turul doi şi a evita astfel play-off-ul.

Inter merge mai departe în Youth League. Fie direct în optimile de finală, fie în playoff. Asta depinde de rezultatul din ultima etapă, cu Real Madrid.

Inter a învins cu 1-0 şi se menţine lider în Grupa D, cu un avantaj de trei puncte faţă de Real Madrid, care s-a impus cu 1-0 la Tiraspol, cu Sheriff.

În ultimul meci din grupă, nerazzurri nu trebuie să piardă cu Real, pentru a sări peste o rundă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici