Cristian Dulca: Sunt foarte fericit pentru această calificare

Tehnicianul Cristian Dulca a declarat, după remiza, scor 1-1, obţinută de FC Vaslui, în deplasare, cu Omonia Nicosia, care a dus la calificare echipei moldave în ultimul tur preliminar al Europa League, că este extrem de fericit pentru acest succes.

12 afișări
Imaginea articolului Cristian Dulca: Sunt foarte fericit pentru această calificare

Cristian Dulca: Sunt foarte fericit pentru această calificare (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit şi foarte fericit pentru această calificare. Îmi felicit jucătorii. Chiar dacă nu am multă experienţă, am reuşit să pregătim bine această dublă şi să obţinem calificarea. Ea este mult mai valoroasă pentru noi pentru că am întîlnit o echipă cu jucători buni, cu experienţă. Nu sunt consacrat, mă bucur doar că mi-am făcut datoria. Pentru asta muncesc", a declarat la finalul meciului tehnicianul echipei vasluiene, citat de gsp.ro.

Dulca a precizat că nu ştie exact motivele pentru care portarul Kuciak a fost elimiat de pe teren în minutul 88, deoarece nu a văzut acea fază: "Nu sunt mulţumit de ce i s-a întîmplat lui Kuciak, nu cunosc circumstanţele, dar a greşit şi nu e corect ce a făcut".

În minutul 88, portarul echipei vasluiene Kukiak a primit direct cartonaşul roşu, după ce a aruncat în tribune un obiect trimis pe gazon de fanii ciprioţi. Pentru că echipa FC Vaslui efectuase toate cele trei schimbări, poarta formaţiei moldovene a fost apărată în ultimele minute de joc de mijlocaşul bulgar Ghencev.

Calificarea Vasluiului, sărbătorită în centrul municipiului Vaslui

Imediat după fluierul final al meciului retur din Cipru, partidă vizionată de o parte din vasluieni pe un panou publicitar din centrul municipiului, membrii galeriei FC Vaslui s-au adunat în Piaţa Civică, unde au scandat minute în şir numele echipei favorite.

"Este un sentiment pe care rar îl trăieşti. Suntem foarte bucuroşi de calificarea lui FC Vaslui şi, chiar dacă ne-am fi dorit să fim în Cipru alături de echipă, ne manifestăm aici, în centrul Vasluiului. Sperăm să avem noroc la tragerea la sorţi şi să ne adunăm de fiecare dată în Piaţa Civică după victoriile echipei noastre de suflet”, a declarat Andrei, unul din liderii galeriei FC Vaslui.

Din recuzita suporterilor vasluieni nu au lipsit torţele şi steagurile galben-verzi, pe care membrii galeriei le-au fluturat în centrul Vasluiului pe toată durata partidei.

Formaţia FC Vaslui s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a remizat, marţi, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu Omonia Nicosia, în runda secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, FC Vaslui câştigase pe teren propriu cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici