Cristian Ianu a marcat două goluri pentru AC Bellinzona

Jucătorul Cristian Ianu a marcat două goluri pentru AC Bellinzona în meciul câştigat, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Juventus Zurich, în etapa a XXX-a a ligii secunde din Elveţia.

3 afișări

Ianu a fost integralist şi a marcat în minutele 36 şi 49, în timp ce coechipierul său Adrian Piţ, de asemenea titular,a fost înlocuit în minutul 23.

AC Bellinzona ocupă locul trei în clasamentul ligii secunde elveţiene, cu 61 de puncte, trei mai puţine decât primele două clasate, Neuchatel Xamax şi SC Kriens, aflate la egalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici