Cristiano Ronaldo consideră că merită Balonul de Aur

Atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, că merită mai mult decât oricine să câştige Balonul de Aur în acest an.

64 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo consideră că merită Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo consideră că merită Balonul de Aur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo a înscris în sezonul trecut 42 de goluri în toate competiţiile, câştigând cu Manchester United campionatul Angliei şi Liga Campionilor.

"Sincer, mă simt bine. Mai sunt doi sau trei jucători care merită Balonul de Aur, dar dacă vă uitaţi la ce a făcut fiecare, cred că eu am făcut mai multe decât oricine altcineva", a afirmat internaţionalul portughez, care crede că este favorit şi pentru titlul de jucătorul anului decernat de FIFA. "Ce mai trebuie să câştig ca să obţin Balonul de Aur sau trofeul din partea FIFA?", a adăugat el.

Câştigătorul Balonului de Aur este ales de 96 de jurnalişti din întreaga lume şi selecţionat de revista France Football, în timp ce trofeul FIFA pentru cel mai bun jucător este decernat de selecţionerii şi căpitanii echipelor naţionale.

Pe lângă Ronaldo, mai este considerat favorit pentru câştigarea celor două trofee argentinianul Lionel Messi, de la FC Barcelona. Anul trecut, câştigător a fost jucătorul brazilian al echipei AC Milan, Kaka.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici