Cristiano Ronaldo, decis să mai joace şi la europeanul din 2024

Cristiano Ronaldo şi-a anunţat intenţia de a-şi prelungi cariera la naţionala Portugaliei până la următorul Campionat European din 2024. Portughezul, care are 200 de selecţii, vrea să joace la Euro 2024. Starul Portugaliei şi al celor de la Al-Nassr insistă că încă mai are „ceva de de demonstrat”.

458 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, decis să mai joace şi la europeanul din 2024

Cristiano Ronaldo, decis să mai joace şi la europeanul din 2024

Ronaldo are acum 38 de ani şi şi-a reprezentat deja ţara în 200 de ocazii. El are în palmares un record de 123 de goluri internaţionale. Lumea fotbalului şi fanii săi se întreabă când se va retrage acesta de la naţională, mai ales după ce la Cupa Mondială din 2022 a fost în câteva rânduri rezervă.

Ronaldo, care şi-a ajutat naţiunea să obţină gloria continentală în 2016, a declarat, citate de Record, atunci când a fost întrebat despre viitorul său internaţional:

„Întotdeauna am ceva de demonstrat, când nu avem nimic de demonstrat este un semn că suntem morţi pe viaţă. În fiecare an am mereu ceva de demonstrat. Să dovedesc că pot da un exemplu de longevitate, la 38 de ani şi jumătate cred că voi face în continuare lucruri foarte interesante.

Ce anume? Goluri, pase de gol, o pregătire bună în Selecţie, să am o fază de calificare bună, un Campionat European bun şi să continui să fac ceea ce am făcut în cei 21 de ani de carieră. Voi continua să mă bucur în acelaşi mod. Mă simt în continuare util şi bun. Continui să mă bucur de fotbal, de ceea ce îmi place cel mai mult.”

Ronaldo a debutat pentru Portugalia în 2003 şi a devenit primul om care a ajuns la 200 de prezenţe internaţionale. În prezent, el joacă în Arabia Saudită, la Al-Nassr, şi îşi doreşte ca evoluţia sa la echipa declub să îl menţină în cursa pentru alte convocări.

Portugalia a fost impecabilă în cele patru meciuri de calificare la Euro 2024 de până acum, cu un bilanţ de 12 puncte care i-a adus în fruntea Grupei J, rezultate care îi dau mari şanse ca împreună cu emblematicul său număr 7, să se califice la turneul final din Germania, vara viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici