Croaţia-România, scor 3-0, în grupa C a Ligii Europene feminine

(Ştire redifuzată. Ştirea a fost publicată iniţial duminică, 26 iunie.)

5 afișări

Naţionala de volei feminin a României a fost învinsă duminică, la Osijek, de reprezentativa similară a Croaţiei, scor 3-0, în grupa C a Ligii Europene.

Scorul pe seturi a fost 27-25, 25-23, 25-14, după 82 de minute de joc. Sâmbătă, croatele au cedat, tot pe teren propriu, cu 0-3 (25-27, 21-25 şi 24-26).

România rămâne pe locul secund, cu 17 puncte, după liderul Turcia, cu 21, urmând a juca ultimele două partide din grupa C, pe teren propriu, cu Belarus, în 8 şi 9 iulie.

La turneul final al Ligii Europene se vor califica echipele de pe primul loc din fiecare din cele trei grupe, plus una din ocupantele locului secund, cu cea mai bună linie de clasament. Turneul final va fi găzduit de Turcia, în 15-16 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici