Cum şi-a recuperat o sportivă medalia olimpică furată cu ajutorul reţelelor de socializare

O sportivă şi-a recuperat medalia olimpică furată cu ajutorul reţelei de socializare Twitter.

286 afișări
Imaginea articolului Cum şi-a recuperat o sportivă medalia olimpică furată cu ajutorul reţelelor de socializare

Cum şi-a recuperat o sportivă medalia olimpică furată cu ajutorul reţelelor de socializare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O jucătoare de hochei pe iarbă, care a scris pe o reţea de socializare că nu este de acord cu pedepsele, a avut surpriza de a-şi găsi medalia olimpică de bronz, trimisă prin poştă de un anonim la federaţia engleză, a anunţat, vineri, poliţia locală.

"Nu sunt în favoarea pedepselor. Dacă aţi luat o medalie de bronz care nu vă aparţine, vă rog s-o înapoiaţi pe cale anonimă federaţiei de hochei", a scris pe Twitter Hannah Macleod.

Hocheista şi canotorul Alex Partridge au rămas fără medaliile de bronz într-un club de noapte, miercuri, la o petrecere după o recepţie la palatul Buckingham, unde regina Elizabeth II i-a primit pe medaliaţii olimpici britanici la JO de la Londra.

În schimb, medalia lui Alex Partridge nu a fost găsită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici