Cupa Mondială, cel mai important eveniment pentru pariuri din istoria Marii Britanii

Cupa Mondială de fotbal din Africa de Sud ar trebui să fie cel mai mare eveniment pentru pariuri din istoria Marii Britanii, mizele depuse putând depăşi un miliard de lire sterline (1,21 miliarde de euro), au declarat reprezentanţi ai caselor de pariuri.

17 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială, cel mai important eveniment pentru pariuri din istoria Marii Britanii

Cupa Mondială, cel mai important eveniment pentru pariuri din istoria Marii Britanii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este enorm şi a explodat săptămâna aceasta. Ne aşteptăm la mize totale de un miliard de lire sterline pentru întreaga industrie şi cu cât Anglia va merge mai departe în cadrul turneului, cu atât mai probabilă este depăşirea cu mult a acestei cifre. Cupa Mondială va fi cel mai important eveniment pentru pariuri din istoria Marii Britanii, fără niciun dubiu", a declarat Darren Haines, purtător de cuvânt al casei Paddy Power.

Casa William Hill estimează, de asemenea, că bariera de un miliard de lire sterline va fi atinsă. "Pariurile pe internet au luat cu adevărat amploare cu ocazia Cupei Mondiale. Avem clienţi pe internet din 188 de ţări, care pariază pe Cupa Mondială", a precizat purtătorul de cuvânt al William Hill, Graham Sharpe.

Casa Ladbrokes ia în calcul o cifră de până la 100 de pariuri pe secundă cu ocazia primului meci al Angliei, programat sâmbătă, împotriva formaţiei SUA şi estimează că vor fi bătute recordurile în ceea ce priveşte pariurile depuse de pe un telefon mobil.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici