Cupa Mondială de Fotbal feminin: Spania învinge Suedia şi se califică în marea finală

Spania a învins Suedia şi s-a calificat în marea finală a Cupei Mondiale de Fotbal feminin. Partida s-a disputat marţi, pe stadionul Eden Park din Auckland, Noua Zeelandă.

560 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială de Fotbal feminin: Spania învinge Suedia şi se califică în marea finală

Cupa Mondială de Fotbal feminin: Spania învinge Suedia şi se califică în marea finală

Meciul Spania-Suedia s-a încheiat cu scorul 2-1. Toate golurile au fost înscrise la finalul partidei. Salma Paralluelo, jucătoarea formaţiei Barcelona, a înscris primul gol al partidei în minutul 81. Rebecka Blomqvist de la Wolsburg a egalat în minutul 88, dar Spania a înscris din nou în minutul 90 prin Olga Carmona Garcia, de la Real Madrid.

Spania se califică pentru prima dată în finala feminină a campionatului mondial. În cea de a doua semifinală a Cupei Mondiale se vor întâlni Australia şi Anglia. Partida se va disputa miercuri, de la ora 13.00 (ora României), pe Stadionul Olimpic din Sydney.

Campionatul Mondial de fotbal feminin se desfăşoară în Australia şi Noua Zeelandă. Marea finală a competiţiei se va desfăşura duminică, la Sydney.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici