Cupa României la fotbal. CS Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, ultima semifinalistă

Universitatea Craiova a învins-o pe CSO Filiaşi (Liga 3), scor 3-0, şi e mare favorită să-şi păstreze trofeul cucerit sezonul trecut.

617 afișări
Imaginea articolului Cupa României la fotbal. CS Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, ultima semifinalistă

Andrei Ivan, Craiova

În jocul din Bănie, joi seară au marcat toţi cei 3 grei din atac: Kolic (24), Ivan (29) şi Gustavo (63).

Sepsi, FC Voluntari şi FC Argeş sunt celelalte 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României.

Semifinalele, pentru care va fi organizată o tragere la sorţi separată, se vor disputa în primăvară. Manşa-tur se joacă pe 20 aprilie 2022, returul pe 11 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici