Cuplul rus Domnina/Shabalin, primul loc după dansul impus la JO - GALERIE FOTO

Cuplul rus Oksana Domnina şi Maxim Shabalin, campioni mondiali en titre, ocupă primul loc în proba de dans, după dansul impus, de vineri, de la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

14 afișări
Imaginea articolului Cuplul rus Domnina/Shabalin, primul loc după dansul impus la JO - GALERIE FOTO

Cuplul rus Domnina/Shabalin, primul loc după dansul impus la JO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ruşii au obţinut 43,76 puncte, devansându-i pe canadienii Tessa Virtue şi Scott Moir, medaliaţi cu bronz la CM (42,74), şi pe americanii Meryl Davis şi Charlie White (41,47).

Dansul impus, pe un Tango Romantica, este primul din cele trei probe ale disciplinei. Următoarea, dansul orignal, are loc duminică, în timp ce programul liber este programat luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici