Dan Petrescu: Nu avem nimic de pierdut, toată presiunea e pe Rangers

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, luni seară, într-o conferinţă de presă, că pentru Glasgow Rangers ar fi un dezastru dacă n-ar câştiga meciul din grupa G a Ligii Campionilor, în timp ce ialomiţenii nu au nimic de pierdut, informează Sportinglife.

7 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Nu avem nimic de pierdut, toată presiunea e pe Rangers

Dan Petrescu: Nu avem nimic de pierdut, toată presiunea e pe Rangers (Imagine: Mediafax Foto)

"Toată presiunea e pe Rangers. E echipa mai bună, e un club mai mare şi are mult mai multă experienţă la acest nivel. Dacă nu vor câştiga, cred că va fi un dezastru pentru ei. Noi suntem nou veniţi în Liga Campionilor, dacă pierdem nu e aşa o problemă. Noi n-avem nimic de pierdut. Cred că Rangers e o echipă cu două feţe, nu trebuie studiat jocul lor din deplasare, nu joacă aşa de bine. Când joacă acasă, e o altă echipă, mult mai bună", a spus Petrescu.

Tehnicianul campioanei României a menţionat că Unirea este capabilă să obţină un rezultat bun pe Ibrox Park.

"Rangers a pierdut cu Sevilla în circumstanţe dificile, meritau un penalti în prima repriză şi poate jocul ar fi fost altul. E singura lor înfrângere din acest sezon, aşa că va fi foarte greu. Ţinta noastră e să terminăm pe locul trei şi să mergem în primăvara europeană, în Liga Europa. Dacă am termina pe doi, ar fi o mare performanţă, la care nimeni nu s-ar aştepta. Vom încerca mai întâi să ne calificăm pentru Liga Europa şi apoi ne vom gândi la mai mult", a comentat el.

Dan Petrescu a afirmat că jucătorii săi au înţeles ce înseamnă Liga Campionilor. "Nu cred că le va mai fi teamă acum. Cred că vor fi mai curajoşi, mai calmi când au mingea. În primul joc au dat drumul prea repede la minge fiindcă era primul lor meci în Liga Campionilor", a spus Petrescu.

Unirea Urziceni va întâlni, marţi, de la ora 21.45, în deplasare, formaţia Glasgow Rangers, în a treia etapă a grupei G a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici