Dan Tudorache a anunţat că Mircea Lucescu vine la Rapid Bucureşti

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 şi totodată omul care se implică la Rapid Bucureşti,a anunţat că Mircea Lucescu va veni la echipă, cel mai probabil în funcţia de manager general.

2877 afișări
Imaginea articolului Dan Tudorache a anunţat că Mircea Lucescu vine la Rapid Bucureşti

Dan Tudorache a anunţat că Mircea Lucescu vine la Rapid Bucureşti

”Mircea Lucescu va veni, sută la sută, la Rapid. Asta pot garanta. Ma văd luni cu domnia sa, totul e în regulă. Deja nu se mai poate. Am înţeles că am pierdut iar, lucru regretabil. Nu ştiu ce a făcut Mioveni, dar luni se vor clarifica multe.” , a spus Dan Tudorache pentru ProSport. Mircea Lucescu ar urma să coordoneze toată activitatea clubului, de la transferuri şi până la activitatea Centrului de Copii şi Juniori.

Rapid a pierdut sâmbătă, în deplasare, în faţa celor de la Farul, 1-3, în etapa 20 a Ligii a II-a. Constănţenii au marcat prin Cruceru ‘5, Antoche ’22 şi Lică ’40, iar pentru Rapid a înscris Drăghiceanu, în minutul 18.

Mircea Lucescu (74 de ani) a mai fost la Rapid pe postul de antrenor în perioada 1997-1998 şi 1999-2000. Acesta a reuşit să cucerească un titlu de campion şi o Cupă a României cu echipa alb-vişinie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici