Dani Alves a fost operat şi lipseşte între şase şi opt săptămâni

Fundaşul brazilian al FC Barcelona, Dani Alves, care a suferit o fractură la clavicula dreaptă la antrenamentul de miercuri, a fost operat şi va absenta între şase şi opt săptămâni, a anunţat clubul catalan pe site-ul oficial.

146 afișări
Imaginea articolului Dani Alves a fost operat şi lipseşte între şase şi opt săptămâni

Dani Alves (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Jucătorul a fost operat în această seară la spitalul din Barcelona. Perioada de recuperare este prevăzută între şase şi opt săptămâni", a precizat Barca pe site-ul oficial.

Fundaşul va lipsi de la finala Cupa Spaniei, din 25 mai, cu Athletic Bilbao, unde nu va evolua nici Carles Puyol, operat la genunchi şi absent şase săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici