VIDEO  Daniel Corbeanu, pentru ultima oară în ring. Campanie anti-bullying împreună cu Moroşanu, în şcolile bănăţene

Luptătorul Daniel Corbeanu, însoţit de promotorul Cătălin Moroşanu, va susţine o ultimă conferinţă de presă, vineri, ora 11:00, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, în care va anunţa toate detaliile despre meciul său de retragere, programat duminică, 12 martie, la Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timişoara.

271 afișări
Imaginea articolului Daniel Corbeanu, pentru ultima oară în ring. Campanie anti-bullying împreună cu Moroşanu, în şcolile bănăţene

Daniel Corbeanu, pentru ultima oară în ring! Campanie anti bullying împreună cu Moroşanu la şcolile timişene

După aproape 20 de ani petrecuţi, ca sportiv, în Artele Marţiale, Corbeanu va urca, pentru ultima oară, în ring, în România, la finalul acestei săptămâni, într-un duel contra luptătorului turc Erkan Varol.

Corbeanu va fi co main event în gala Dynamite Fighting Show 18, Luptă Capitală, eveniment organizat în parteneriat cu Pro TV şi care va fi ulterior transmis în reluare şi de peste 20 de televiziuni regionale şi statele din Statele Unite ale Americii. Cel mai mare eveniment de sporturi de contact din Banat în acest an, Dynamite Fighting Show 18 - Lupta Finală, se va desfăşura duminică seară, începând cu ora 18:30, la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timişoara, acolo unde Timişul va avea nu mai puţin de 8 reprezentanţi. În main event, triplul campion mondial Bogdan Stoica îl va întâlni pe germanul Vladimir Tok. De asemenea, gala va program şi sferturile de finală ale Grand Prix-ului care stabileşte viitorii doi campioni ai circuitului.

Totodată, sâmbătă, la Iulius Town din Timişoara, de la ora 15:30, publicul va avea ocazia să îi vadă îndeaproape pe sportivii din DFS, la cântarul oficial şi conferinţa de presă, eveniment unde accesul va fi gratuit. Timişul va fi reprezentat acolo de sportivii Daniel Corbeanu, Florin Ivănoaie, Cristian Conea, Ilie Brancu, Bogdan Takacs, Florin Rus, Dănuţ Coştoi şi Daniel Micu. De asemenea, vor fi atât sportivi români de renume precum Bogdan Stoica, Sebastian Cozmâncă sau Eduard Gafencu, dar şi străini precum brazilianul Rodrigo Mineiro, germanul Vladimir Tok şi turcul Erkan Varol.

Sportivii şi Cătălin Moroşanu derulează, în această perioadă, în judeţul Timiş, proiectul ”Valori Culturale Timişene”, alături de Asociaţia Junior Sport - în calitate de iniţiator şi Consiliul Judeţean Timiş – în calitate de partener principal. Pe lângă promovarea zonei din punct de vedere turistic, cu realizarea unor clipuri promoţionale, sportivii vor ajunge şi în 4 şcoli din judeţ, acolo unde vor continua campania anti bullying lansată încă din 2019.

„Prin implementarea acestui proiect ne dorim promovarea patrimoniului culturii timişene, prin prezentarea unor obiective culturale din acest colţ de ţară. Sunt sigur că acest mix de cultură şi sport va aduce un plus zonei şi societăţii noastre, iar totodată ne dorim să oferim şi un exemplu elevilor, prin campania anti bullying din şcoli, un fenomen tot mai răspândit din păcate. Noi, ca luptători, le putem arăta că pot alege calea unui sport pentru a-şi elibera energiile, indiferent care va fi acela”, a spus Cătălin Moroşanu.

La rândul său, Beatrice Mercado, preşedinte al Asociaţiei Junior Sport, a precizat: „Avem experienţă de 12 ani în desfăşurarea   proiectelor în parteneriat cu autorităţile publice, cu alte organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale din ţară şi  din străinătate. În prezent, proiectul  naţional “Născut Pentru   Sport”, din   care  face   parte   Caravana   Educaţiei în judeţul Timiş,  este considerat cel mai complex proiect din România de educaţie şi cultură pentru copii şi tineri. Proiectele şi campaniile iniţiate şi desfăşurate de Asociaţia Junior Sport, în cei 12 ani de activitate, vorbesc de la sine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici