Daniel Pancu, mulţumit de sezonul Rapidului din Liga 4: Am prins momente frumoase

Rapid a promovat în Liga 3, după victoria din barajul cu AFC Singureni. Giuleştenii s-au impus clar şi în tur şi în retur, după un scor general de 17-1.

97 afișări
Imaginea articolului Daniel Pancu, mulţumit de sezonul Rapidului din Liga 4: Am prins momente frumoase

Daniel Pancu, mulţumit de sezonul Rapidului din Liga 4: Am prins momente frumoase

Daniel Pancu se declară mulţumit de evoluţia echipei din acest sezon, dar e de părere că Rapid mai are nevoie de întăriri pentru a face faţă în Liga 3.

"Am prins momente frumoase în teren, dar e frumos şi pe bancă. Suporterii au fost la înălţime, au demonstrat că Rapid este un club de tradiţie şi rămâne un club de tradiţie. Sper să se găsească oameni cu bani care să ajute această echipă, pentru că avem nevoie de bani. Lucrurile se vor schimba, nu foarte mult, dar trebuie o schimbare. Vom avea adversari mai puternici, pentru că toţi vor să bată Rapidul. Trebuie să facem o analiză a jucătorilor, avem nevoie de feţe noi, de jucători mai valoroşi”, a declarat Daniel Pancu pentru Digi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici