Dănilescu: Cu siguranţă vom face plângere la TAS în cazul legat de meciul cu FC Vaslui

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea sa va face plângere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) împotriva deciziilor comisiilor Ligii Profesioniste de Fotbal, în litigiul cu FC Vaslui.

117 afișări
Imaginea articolului Dănilescu: Cu siguranţă vom face plângere la TAS în cazul legat de meciul cu FC Vaslui

Dănilescu: Cu siguranţă vom face plângere la TAS în cazul legat de meciul cu FC Vaslui (Imagine: Shutterstock)

"Cu siguranţă vom face plângere la TAS în acest caz. Vom depune actele cât mai curând. Vom vedea ce va fi, nu avem speranţe, vom vedea ce vor spune regulamentele şi legile în vigoare", a declarat Dănilescu.

Clubul de fotbal Vaslui a câştigat litigiul cu FC Dinamo la Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), astfel că meciul din 11 septembrie, încheiat cu rezultatul de 3-1 pentru clubul moldovean rămâne valabil. Firma de avocatură "Chiuariu & Asociaţii", reprezentând clubul de fotbal FC Vaslui, a câştigat recursul în litigiul cu FC Dinamo la Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), judecat joi, 8 decembrie.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici