David Ferrer a câştigat turneul ATP 250 de la Bastad

Jucătorul spaniol David Ferrer, 35 de ani, locul 46 ATP, a câştigat turneul de la Bastad (Suedia), după o finală cu ucraineanul Alexandr Dolgopolov , 28 de ani, locul 89 ATP, încheiată în două seturi, scor 6-4, 6-4.

131 afișări
Imaginea articolului David Ferrer a câştigat turneul ATP 250 de la Bastad

David Ferrer a câştigat turneul ATP 250 de la Bastad

O oră şi douăzeci şi opt de minute a durat ultimul act al turneului de la Bastad, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii de 450.000 de euro.

În sezonul trecut, tot un spaniol a câştigat turneul ATP de la Bastad. Albert Ramos-Vinolas l-a învins pe Fernardo Verdasco în 2016, scor 6-3, 6-4.

David Ferrer a ajuns la trei titluri cucerite la Bastad. Ibericul s-a mai impus în 2007 şi 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici