BRD Bucharest Open: Irina Begu a învins-o pe Carla Suarez Navarro şi s-a calificat în FINALĂ/ Begu şi Raluca Olaru vor juca în finala probei de dublu

Jucătoarea Irina Begu, cap de serie numărul 7 şi locul 58 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, scor 7-5, 7-5, pe Carla Suarez Navarro din Spania, a doua favorită a competiţiei şi numărul 34 mondial.

967 afișări
Imaginea articolului BRD Bucharest Open: Irina Begu a învins-o pe Carla Suarez Navarro şi s-a calificat în FINALĂ/ Begu şi Raluca Olaru vor juca în finala probei de dublu

BRD Bucharest Open: Irina Begu a învins-o pe Carla Suarez Navarro şi s-a calificat în finală

Partida a durat două ore şi opt minute. De-a lungul întâlnirii, Begu a servit un as, a comis două duble greşeli, iar la serviciu a avut procentaje de 63 la sută cu prima minge şi 32 la sută cu cea de-a doua. Românca a reuşit şapte break-uri şi şi-a cedat serviciul de cinci ori.

Begu a avut 26 de lovituri direct câştigătoare şi nu mai puţin de 46 de erori neforţate, în timp ce adversara sa a reuşit 24 de lovituri direct câştigătoare şi a comis 35 de greşeli neprovocate.

În finală, Irina Begu o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Ana Bogdan, locul 108 mondial, şi jucătoarea germană Julia Goerges, a treia favorită şi poziţia cu numărul 45 WTA.

Prezenţa în finala probei de simplu din cadrul turneului BRD Bucharest Open este recompensată cu 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA. Câştigătoarea competiţiei va primi 43.000 de dolari şi 280 de puncte în ierarhia de simplu.

Irina Begu şi Raluca Olaru s-au calificat în finala probei de dublu, la BRD Bucharest Open

Perechea Irina Begu/Raluca Olaru, cap de serie numărul 1, s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

În penultimul act al competiţiei, Begu şi Olaru au învins, scor 6-0, 6-4, într-o oră şi 11 minute, cuplul Katarzyna Piter/Maryna Zanevska (Polonia/Belgia).

Irina Begu şi Raluca Olaru vor întâlni, în finală, perechea Elise Mertens/Demi Schuurs (Belgia/Olanda), cap de serie numărul 2.

Prezenţa în finala probei de dublu de la BRD Bucharest Open este recompensată cu un cec de 6.400 de dolari şi 180 de puncte WTA. Câştigătoarele vor primi 12.300 de dolari şi 280 de puncte în ierarhia de dublu.

Irina Begu, cap de serie numărul 7 şi numărul 58 mondial, va juca şi finala competiţiei de simplu, meci în care o va întâlni pe jucătoarea germană Julia Goerges, cap de serie numărul 3 şi locul 45 WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici