Julia Goerges a învins-o pe Dulgheru şi o va întâlni pe Bogdan în semifinale, la BRD Bucharest Open

Jucătoarea germană Julia Goerges, cap de serie numărul 3 şi locul 45 WTA, a învins-o, vineri, pe Alexandra Dulgheru, numărul 294 mondial, în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, în semifinale urmând să o întâlnească pe Ana Bogdan, locul 108 WTA.

605 afișări
Imaginea articolului Julia Goerges a învins-o pe Dulgheru şi o va întâlni pe Bogdan în semifinale, la BRD Bucharest Open

Julia Goerges a învins-o pe Dulgheru şi o va întâlni pe Bogdan în semifinale, la BRD Bucharest Open

Dulgheru a fost învinsă cu scorul de 7-5, 7-5, într-o oră şi 46 de minute de joc.

Pentru Goerges va urma meciul cu Ana Bogdan, care a obţinut calificarea în semifinale, vineri, după ce a câştigat împotriva principalei favorite a competiţiei, Anastasija Sevastova (locul 17 WTA), scor 6-1, 6-3.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Irina Begu, cap de serie numărul 7 şi locul 58 WTA, şi Carla Suarez Navarro din Spania, a doua favorită şi numărul 34 mondial.

Prezenţa în semifinalele probei de simplu din cadrul competiţiei WTA de la Bucureşti este premiată cu 11.300 de dolari şi 110 puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici