Mircea Lucescu, tot mai aproape de a prelua echipa Galatasaray Istanbul

Mircea Lucescu este tot mai aproape de Galatasaray, după ce echipa din Istanbul a fost eliminată surprinzător de suedezii de la Ostersunds. Preşedintele Ozbek a declarat după meci că Igor Tudor ar trebui să demisioneze

854 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, tot mai aproape de a prelua echipa Galatasaray Istanbul

Mircea Lucescu, tot mai aproape de a prelua echipa Galatasaray Istanbul (Imagine: Hepta)

Turcii nu pot digera prea uşor faptul că Galatasaray a fost eliminată din Europa League de Ostersunds, o echipă aflată în premieră în cupele europene, care joacă într-un oraş cu 49.000 de locuitori. Suedezii s-au impus cu 2-0 în tur şi au făcut 1-1. Potrivit presei din Turcia, preşedintele Galatei i-a cerut demisia lui Igor Tudor.

Însă antrenorul Galatei este destul de uşor de demis. Tudor are o clauză de reziliere de doar 400.000 de euro, o sumă mică pentru un asemenea club. Însă totul depinde de negocierile cu Mircea Lucescu. Antrenorul român este liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu Zenit. Dar nu acceptă să vină la Galata în orice condiţii.

Mircea Lucescu îşi doreşte un contract pe cel puţin doi ani şi un salariu de aproximativ 3,5 milioane de euro. Antrenorul român a fost întrebat acum ceva vreme dacă vine la Galata şi răspunsul le dă speranţe fanilor: ”Nu ştiu, o să vedem”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici