David Popovici campion mondial de juniori la 100 metri liber. A câştigat o altă medalie de aur

David Popovici a câştigat duminică seara o altă medalie de aur la Campionatul European de Înot pentru Juniori de la Otopeni. Înotătorul român s-a clasat primul în proba de 100 m liber, completându-şi colecţia de medalii de aur, după cea de la 50 m şi 200 m liber individual şi ştafetă 4x100 liber.

1729 afișări
Imaginea articolului David Popovici campion mondial de juniori la 100 metri liber. A câştigat o altă medalie de aur

David Popovici campion mondial de juniori la 100 metri liber. A câştigat o altă medalie de aur

Românul a terminat cursa cu timpul de 47,69, după ce a întors primul şi la capătul primei lungimi de bazin.

Popovici a câştigat anterior medalia de aur la 200 metri şi 50 metri liber masculin şi a contribuit şi la titlul de campioană europeană a ştafetei masculine de 4x100 metri liber şi a celei de vicecampioană europeană a celei de şafetă mixtă de 4x100 metri liber.

După prestaţia remarcabilă de la mondialele de seniori de la Budapesta, unde s-a impus în probele de 100 şi 200 metri liber, Popovici îşi continuă dominaţia în probele de înot liber, obţinând toate cele trei medalii de aur în probele de sprint (50, 100 şi 200 metri) şi la europenele de juniori.

Pentru David Popovici urmează participarea la Campionatul Mondial de Înot pentru Juniori de la Lima, Peru, la începutul lunii septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici