De teama represaliilor după scandalul sexual, Federaţia de gimnastică din SUA şi-a cerut falimentul

Echipa de gimnastică din SUA a depus cererea de intrare în faliment, pentru a rezolva rapid plângerile atleţilor legate de abuzuri sexuale din partea fostului doctor al echipei, Larry Nasser, scrie Bloomberg.

1499 afișări
Imaginea articolului De teama represaliilor după scandalul sexual, Federaţia de gimnastică din SUA şi-a cerut falimentul

De teama represaliilor după scandalul sexual, Federaţia de gimnastică din SUA şi-a cerut falimentul

În ianuarie, Nassar a fost condamnat la 175 de ani în puşcărie, după ce a fost acuzat că ar fi abuzat peste 160 de femei. 

Echipa de gimnastică a depus o cerere voluntară pentru protecţie, sub Codul Falimentului. ”Sportul nostru este sigur şi mai puternic datorită curajului acestor femei”, a spus Kathryn Carson.

Costurile despăgubirilor vor fi suportate de asigurare, aşa că daunele pe care le-ar putea primi sportivele nu vor fi diminuate.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici