Deportivo La Coruna - FC Sevilla, scor 3-3, în campionatul Spaniei

Echipa Deportivo La Coruna a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei FC Sevilla, în etapa a XXI-a a campionatului Spaniei, informează AFP.

4 afișări

Pentru Deportivo La Coruna au marcat Lassad '15, '62 şi Laure '88, în timp ce golurile echipei FC Sevilla au fost înscrise de Negredo '63, '79 şi Escude '74.

Meciurile Atletico Madrid - Athletic Bilbao, Osasuna - Real Madrid şi Espanol - Villarreal au loc duminică, în timp ce partida Racing Santander - Valencia se dispută luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici