Dică, aproape de Iraklis Salonic

Mijlocaşul Nicolae Dică, în prezent legitimat la Catania, este aproape de un împrumut la Iraklis Salonic, ocupanta locului 12 în Grecia, unde ar urma să fie pregătit de fostul său antrenor de la Steaua, Oleg Protasov, informează publicaţia elenă Goal Day.

1 afișare

Dică nu s-a integrat la Catania, unde este antrenor un alt fost stelist, Walter Zenga, iar în ultima perioadă nu a mai jucat.

Conform presei elene, Dică şi-ar fi dat acordul pentru a evolua la Salonic, unde ar putea fi cedat sub forma de împrumut pentru un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici