Diego Maradona a fost internat în spital. UPDATE Maradona va fi operat de urgenţă din cauza unui cheag de sânge

  • Diego Maradona a împlinit 60 de ani pe 30 octombrie
  • Maradona este antrenorul echipei Gimnasia la Plata
  • Maradona este campion mondial cu Argentina în 1986
1970 afișări
Imaginea articolului Diego Maradona a fost internat în spital. UPDATE Maradona va fi operat de urgenţă din cauza unui cheag de sânge

Diego Maradona a fost internat în spital

UPDATE ora 22:00- Diego Maradona va fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge la creier, potrivit celor mai recente rapoarte ale medicilor.

La doar 3 zile după ziua lui de naştere, Diego Maradona a ajuns la spital. Argentinianul a testat negativ la COVID-19, dar doctorii spun că problemele sale cu anemia şi depresia, plus agitaţia cauzată de ultimul meci al echipei pe care o antrenează l-au făcut să se simtă rău.

Starea lui Maradona nu este gravă, dar va rămâne internat la spitalul din La Plata în cursul acestei săptămâni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici