Dinamo a înregistrat la LPF contractele lui Dănciulescu, Helder şi Bazzi

FC Dinamo a înregistrat vineri, la Liga Profesionistă de Fotbal, contractele jucătorilor Ionel Dănciulescu, Maurillo da Silva Helder şi Elias Bazzi, care vor avea drept de joc în meciurile din cadrul Ligii I, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

13 afișări
Imaginea articolului Dinamo a înregistrat la LPF contractele lui Dănciulescu, Helder şi Bazzi

Dinamo a înregistrat la LPF contractele lui Dănciulescu, Helder şi Bazzi (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Clubul nostru a intrat în posesia certificatelor internaţionale de transfer în cazul celor trei jucatori. Transferurile au fost înregistrate astăzi la LPF, astfel că Dănciulescu, Helder şi Bazzi au drept de joc pentru Dinamo în Liga I", a declarat directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu.

Ionel Dănciulescu va purta tricoul cu numărul 15, Helder - 16, iar Elias Bazzi - 31.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici