Dinamo a învins Universitatea Craiova şi a trecut pe primul loc în clasament

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, şi a trecut pe primul loc în clasament.

29 afișări
Imaginea articolului Dinamo a învins Universitatea Craiova şi a trecut pe primul loc în clasament

Dinamo a învins Universitatea Craiova şi a trecut pe primul loc în clasament (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Marius Niculae în minutul 52, atacantul dinamovist reluând de la 11 metri un balon centrat de pe partea stângă de Pulhac.

În minutul 54, Mitchell şi Julio Cesar au fost eliminaţi, după ce au participat la o încăierare în careul dinamoviştilor.

Dinamo a rămas în doar opt jucători de câmp în minutul 71, după ce Ropotan a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, după un fault la Firţulescu.

Dinamo: 1. Lobonţ - 6. Homei, 30. Tamaş. (4. Moţi '35), 55. Julio Cesar, 3. Pulhac - 22. Torje, 25. Ropotan, 29. Diakite (9. M. Niculae '46), 19. Campos (20. Ad. Cristea '46) - 10. Dănciulescu, 15. Fl. Bratu. Antrenor: Mircea Rednic.

Universitatea: 23. Bornescu - 18. Dănănae (2. Bărboianu '79), 7. Găman, 4. Mitchell, 27. Rose - 6. D. Stoica, 13. Dilevski - 28. Gângioveanu (33. Stoianof '74), 30. Prepeliţă, 10. Fl. Costea - 20. Dina (25. Firţulescu '61). Antrenor: Nicolo Napoli.

Catonaşe galbene: Ropotan '10, '71, Tamaş '33 / Prepeliţă '58, Gângioveanu '60

Cartonaşe roşii: Julio Cesar '54, Ropotan '71 / Mitchell '54

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Mugurel Drăgănescu, ajutat la cele două linii de asistenţii Marcel Savaniu şi Cristian Nica. Al patrulea oficial a fost Victor Berbecaru. Observatorii întâlnirii din Şoseaua Ştefan cel Mare au fost Octavian Goga şi Valeriu Ioniţă.

La partidă au asistat 6.000 de spectatori, Universitatea Craiova nefiind susţinută de niciun suporter.

La meci a asistat şi mijlocaşul angolez Ze Kalanga, care în sezonul trecut a fost împrumutat de Dinamo la formaţia Boavista Porto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici