Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Lazio, în prima manşă a turului trei preliminar al L.C.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, marţi seară, pe stadionul Olimpico, în compania formaţiei Lazio Roma, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Lazio, în prima manşă a turului trei preliminar al L.C.

Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Lazio

Pentru Dinamo a marcat Dănciulescu, în minutul 22, în timp ce pentru Lazio a înscris Mutarelli '53.

Dinamo a dechis scorul în minutul 22, prin Ionel Dănciulescu, care a marcat cu capul, la vinclu, după o centrare de pe stânga de la Cristian Pulhac.

Lazio a beneficiat de un penalti în minutul 37, după ce Ştefan Radu a comis un henţ în careu, însă lovitura de la 11 metri executată de Tommaso Rocchi a fost apărată de Bogdan Lobonţ.

Totuşi, în minutul 53, Lazio a deschis scorul prin Mutarelli, care a marcat cu capul din centrarea lui De Silvestri.

Din minutul 72, Lazio a evoluat în zece jucători, după ce Valon Behrami a fost eliminat de pe teren, în urma unui fault dur asupra lui Adrian Cristea.

Lazio a rămas, în minutul 87, în nouă jucători după ce şi Massimo Mutarelli a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Nici Dinamo nu a terminat meciul în 11 jucători, Lucian Goian fiind eliminat, în minutul 90, pentru cumul de cartonaşe.

Lazio Roma: 32. Ballotta - 6. Scaloni, 2.Stendardo (29. De Silvestri '46), 25. Cribari (3. Kolarov '24), 8.Zauri - 85.Behrami, 24. Ledesma, 5.Mutarelli - 11.Mauri (81. Del Nero '64) - 19. Pandev, 18.Rocchi. Antrenor: Delio Rossi.

Dinamo: 1. Lobonţ - 16. Blay, 33. Năstase (18. L. Goian '32), 26. Şt. Radu, 3. Pulhac - 20.Adr. Cristea, 25. Ropotan, 28.Izvoranu, 13. Zicu (21. Opriţa '8, 22. Chiacu '74) - 10.Dănciulescu, 9.Cl. Niculescu. Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Pandev '37, Mutarelli '74, '87, Kolarov '81 / Năstase '12, Adr. Cristea '31, Blay '57, Izvoranu '61, L. Goian '88, '90

Cartonaşe roşii: Behrami '72, Mutarelli '87 / L. Goian '90

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Norvegia, avându-l la centru pe Tom Henning Ovrebo. El a fost ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Geir Age Holen şi Erik Raestad. Rezervă a fost Svein Oddvar Moen.

Observatorul UEFA pentru arbitri a fost germanul Volker Roth.

Înainte de meci, cinci suporteri români au fost răniţi în timpul ciocnirilor cu fani italieni.

Returul va avea loc la 28 august, de la ora 22.00, pe stadionul Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici