Dinamo anunţă că a vândut toate biletele pentru meciul cu Poli Timişoara

Clubul Dinamo a anunţat că meciul cu Politehnica Timişoara de duminică, decisiv pentru calificarea în play-off-ul Ligii secunde, se va juca cu casa închisă.

336 afișări
Imaginea articolului Dinamo anunţă că a vândut toate biletele pentru meciul cu Poli Timişoara

Dinamo anunţă că a vândut toate biletele pentru meciul cu Poli Timişoara

Potrivit clubului, toate biletele puse îân vânzare pentru meciul de pe stadionul Arcul de Triumf au fost vândute în 24 de ore.

„Meciul Dinamo Bucureşti vs Politehnica Timişoara se va disputa cu <casa închisă>, toate biletele puse în vânzare, online la Tribuna VIP, Tribuna 1, Tribuna 2 şi PCH fiind epuizate în 24 de ore”, au transmis marţi reprezentanţii clubului.

„Finala” pentru play-off, cum o numesc reprezentanţii clubului, se joacă duminică, de la ora 13.00, pe noul stadion „Arcul de Triumf”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici