Dinamo Bucureşti a găsit rapid antrenor, după plecarea lui Flavius Stoican

Dinamo Bucureşti a anunţat miercuri că a ajuns la o înţelegere cu Dusan Uhrin, care va prelua conducerea tehnică a echipei.

629 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a găsit rapid antrenor, după plecarea lui Flavius Stoican

Potrivit paginii de Facebook a clubului, tehnicianul ceh a ajuns în Bucureşti şi va conduce miercuri prima şedinţă de pregătire în cantonamentul de la Săftica.

Dusan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo Bucureşti în carieră, în sezonul competiţional 2019-2020 şi anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out.

Decizia a fost luată după ce anterior clubul a anunţat încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu antrenorul principal Flavius Stoican. Acesta fusese numit la conducerea tehnică a echipei la finalul anului trecut şi a adunat 8 etape în Liga 1 pe banca dinamoviştilor: o victorie, două remize şi cinci înfrângeri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici