Dinamo Bucureşti la prima victorie din 2022, după 4-0 cu Gaz Metan Mediaş

Dinamo Bucureşti pare să îşi revină din declin, ajungând vineri seara la al doilea meci consecutiv fără înfrângere şi la prima victorie din acest an, după ce au învins cu 4-0, în Ştefan cel Mare, pe Gaz Metan Mediaş, echipă ce se confruntă cu mari probleme financiare şi de lot.

302 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti la prima victorie din 2022, după 4-0 cu Gaz Metan Mediaş

Sursa foto: Mediafax Foto

Gazdele au avut prima ocazie a meciului în minutul 11, şutul lui Ivanov din interiorul careului fiind reţinut de Buzbuchi.

Dinamo a pus primul gol pe tabelă în minutul 20, după o deviere a lui Ivanovski. „Câinii” au continuat să preseze, Matei trimiţând cu capul puţin este poarta „găzarilor”, în minutul 32.

Elevii lui Stoican şi-au dublat avantajul în minutul 38, şutul lui Borduşanu din marginea careului învingându-l pe Buzbuchi.

În minutul 73 a intrat în scenă Gabi Torje, introdus la pauză, care a transformat un penalty, dictat de Sebastian Colţescu, după un fault în careu asupra lui Ahmed Bani.

Peste doar 3 minute, Torje a dus scorul la 4-0, cu un şut de efect din interiorul careului.

Dinamo reuşeşte astfel să marcheze în acest meci de două ori mai multe goluri decât reuşise de la reluarea campionatului, ajungând la 16 puncte, cu care se situează momentan tot pe locul 15.

Gaz Metan, penalizată cu 2 puncte, are 22 de puncte şi se află pe locul 14.

Bucureştenii au un final de sezon regulat complicat, urmând să întâlnească Rapid, CFR Cluj şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

Gaz Metan e pe cale să joace finalul de sezon cu juniorii echipei secunde, dar are un program mai accesibil, cu Academica Clinceni, U Craiova 1948 şi Chindia Târgovişte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici