Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 4-4, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 4-4 (0-2), cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I şi a rămas fără victorie acasă în ultimele patru întâlniri.

118 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova, scor 4-4, în Liga I

Atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu (Imagine:Mediafax Foto)

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Dănciulescu '50, '58 şi Fl. Bratu '52, '67, în timp ce pentru craioveni au punctat Dina '26, Fl. Costea '42, '80 şi Gângioveanu '49.

Universitatea Craiova a deschis scorul prin Dina, în minutul 26, acesta reluând în plasă un balon pasat cu călcâiul de Florin Costea.

În minutul 33, Dorel Stoica a fost eliminat de arbitrul Marius Martiş, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dănciulescu.

Cu trei minute înainte de pauză, Florin Costea a pătruns printre fundaşii centrali ai dinamoviştilor şi l-a învins pe Lobonţ cu un şut de la 14 metri.

Universitatea Craiova şi-a mărit avantajul la 3-0 în minutul 49, atunci când Gângioveanu a reluat din şase metri o minge scăpată în faţă de Lobonţ după o centrare a lui Wobay.

Un minut mai târziu, Dănciulescu a redus din diferenţă, înscriind din opt metri după un şut-centrare al lui Torje.

În minutul 52, Florin Bratu a preluat o minge la 35 de metri, a pătruns în careu şi l-a învins pe Bornescu cu un şut plasat la colţul lung.

Dinamo a reuşit să egaleze, scor 3-3, în minutul 58, atunci când Dănciulescu a reluat cu capul din plonjon o minge centrată de pe partea dreaptă de Bratu. După gol, Dănciulescu şi-a scos tricoul şi a arătat un maiou pe care era scris un mesaj pentru fetiţa sa: "La mulţi ani, Diana".

În minutul 67, Pulhac l-a lansat în adâncime pe Bratu, atacantul dinamovist l-a driblat pe portarul Bormescu şi a înscris în poarta goală. După reuşita de 4-3, Bratu s-a îndreptat către suporterii Universităţii Craiova şi "i-a mitraliat".

Din minutul 70, Dinamo a jucat cu un om mai puţin pe teren, deoarece Dănciulescu s-a accidentat şi nu a mai putut continua, iar antrenorul Cornel Ţălnar efectuase toate cele trei schimbări.

Universitatea Craiova a reuşit să egaleze prin Florin Costea, în minutul 80, atacantul oltenilor reluând în plasă de la zece metri un balon respins în faţă de Lobonţ, după un şut al lui Prepeliţă din lovitură liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici