Dinamo învinsă de FC Vaslui

Campioana Dinamo Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (0-0), de FC Vaslui, în etapa a II-a a Ligii I, în primul meci disputat pe teren propriu în sezonul 2007/2008.

1 afișare
Imaginea articolului Dinamo învinsă de FC Vaslui

Dinamo învinsă de FC Vaslui

Golurile au fost înscrise de Bălace '49 şi Gheorghiu '52.

FC Vaslui a deschis scorul în minutul 49, prin fostul dinamovist Silviu Bălace. După un corner de pe dreapta executat de Dorinel Munteanu mingea a ajuns la colţul lung, fără ca vreun dinamovist să reuşească să respingă, iar Bălace a împins-o în plasă, de lângă Florin Bratu.

După numai trei minute Adrian Gheorghiu a ridicat scorul la 2-0. Temwanjira a scăpat pe contraatac pe dreapta, a centrat în faţa porţii, iar Gheorghiu a marcat cu un şut din prima, de la 3 metri, sub transversală.

Meciul a devenit unul tensionat iar în minutul 58 în careul vasluienilor s-a produs o încăierare între jucătorii celor două echipe, după ce Bratu l-a lovit cu umărul în spate pe Mardare, după ce acesta degajase mingea în aut, din propria suprafaţă de pedeapsă. Bratu s-a repezit apoi spre Mardare, care era căzut la pământ, cerându-i să se ridice, şi mai mulţi jucători s-au adunat în jurul lor şi s-au îmbrâncit reciproc. Arbitrul Tiberiu Lajos a intervenit şi, după ce a calmat spiritele, i-a avertizat pe Bratu şi pe rezerva Petar Jovanovici, de la FC Vaslui, care a intrat în teren în timpul incidentelor.

În minutul 60, un alt incident a avut loc în careul oaspeţilor, de această dată între Claudiu Niculescu (Dinamo) şi Bogdan Buhuş (FC Vaslui), în urma căruia căpitanul dinamoviştilor a fost avertizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici