Dinamo, umilită în primul amical disputat în Slovenia. "Câinii roşii", învinşi cu 5-1 de Samtredia, din prima ligă georgiană

Dinamo Bucureşti, echipă antrenată de Ioan Andone, a pierdut, miercuri, scor 1-5, prima partidă amicală disputată în cantonamentul din Slovenia, împotriva echipei Samtredia din prima ligă a Georgiei, calificată în preliminariile Europa League.

463 afișări
Imaginea articolului Dinamo, umilită în primul amical disputat în Slovenia. "Câinii roşii", învinşi cu 5-1 de Samtredia, din prima ligă georgiană

Dinamo, umilită în primul amical disputat în Slovenia. "Câinii roşii", învinşi cu 5-1 de Samtredia, din prima ligă georgiană

Dinamoviştii au fost conduşi încă din minutul patru al meciului, după o fază la care Popescu şi Olteanu au greşit decisiv. Adversarii dinamoviştilor s-au desprins pe tabelă în minutul 25, iar în următoarele 8 minute au mai înscris de două ori, o dată din penalty, pentru un incredibil scor de 4-0.

Singurul gol al formaţiei din Ştefan cel Mare a fost marcat de mijlocaşul Valentin Lazăr, în minutul 43 al primei reprize. În repriza secundă, Samtredia a marcat din nou, reuşind să se distanţeze la patru goluri, în minutul 63.

Dinamo se află la începutul pregătirilor pentru noul sezon, în timp ce Samtredia se pregăteşte deja de primul meci oficial, în Europa League.

Primul "11" folosit de Ioan Andone: Popescu - Hanca, Nedelcearu, Marc, Olteanu - Anton, Dudea - Patrick Petre, Rotariu, Lazăr - Gnohere.

Dinamo va mai disputa două amicale în primul stagiu din Slovenia, cu Osijek (Croaţia), pe 25 iunie, şi cu Željezničar (Slovenia), pe 27 iunie. Revenirea dinamoviştilor în Capitală este programată pe 28 iunie. Al doilea stagiu de pregătire, tot în Slovenia, va avea loc în perioada 1-13 iulie, la Pohorje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici