Dinamo - Universitatea Cluj, scor 2-2, în Liga I

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), partida disputată miercuri seară, pe teren propriu, cu echipa Universitatea Cluj, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

270 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Universitatea Cluj, scor 2-2, în Liga I

Dinamo - Universitatea Cluj, scor 2-2, în Liga I (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Curtean '26 şi Matei '85 pentru Dinamo, respectiv Morar '62 şi Cristea '90 pentru Universitatea Cluj.

1-0: Alexe trimite o pasã în adâncime la Curtean, care înscrie cu un şut sub portarul Bornescu;

1-1: Morar înscrie cu un şut de la aproximativ 15 metri, pe jos, în stânga lui Bãlgrãdean;

2-1: Ţucudean îi centrează lui Matei pe dreapta, iar acesta înscrie cu un şut la semiînălţime, la colţul lung;

2-2: Cristea marchează cu un şut la colţul lung din colţul careului mare, de pe stânga.

Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Grigore, Moţi, Pulhac - Strătilă (Platini '61, Ţucudean '77), Rus, Tameş, Curtean (Matei '78) - Niculae, Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.

Universitatea Cluj: Bornescu - Popa, Szukala, Galamaz, Mendy - Cristescu (Drăghici '68), Hoban - Cojocnean (Morar '46), Ad. Cristea, Boştină (Marinescu '88) - Grozav. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Cartonaşe galbene: Scarlatache '25, Moţi '68, Rus '78, Niculae '82 / Ad. Cristea '56, Szukala '90+1

Meciul a fost arbitrat de o brigadã din Slovacia, formată din Richard Trutz (central), Tomas Somolani, Ondrej Brendza (asistenţi) şi Jozef Pavlik (rezervă)

Observatori au fost Alexandru Popescu şi Florentin Ivan.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori,. între care şi zece fani ai Universităţii Cluj.

Platini a jucat doar 16 minute, iar după ce a fost înlocuit a stat foarte puţin pe bancă, după care a plecat la vestiare, fiind înjurat de suporterii de la tribuna a II-a. Fanii l-au înjurat şi pe Ioan Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici