Dinamoviştii s-au răzgândit: Marius Niculae, prezentat săptămâna viitoare

Atacantul Marius Niculae, care a semnat un contract pe patru sezoane cu Dinamo, nu va mai fi prezentat astăzi, ci săptămâna viitoare, atunci când va fi lansat şi noul echipament al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

10 afișări
Imaginea articolului Dinamoviştii s-au răzgândit: Marius Niculae, prezentat săptămâna viitoare

Dinamoviştii s-au răzgândit: Marius Niculae, prezentat săptămâna viitoare (Imagine: Mediafax Foto)

FC Dinamo a anunţat, joi seară, pe site-ul oficial că atacantul a semnat un contract pe patru sezoane şi va fi prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă la hotelul Rin.

Însă, vineri, oficialii dinamovişti au precizat că Niculae va fi prezentat doar săptămâna viitoare, la conferinţa de astăzi urmând să se semneze un contract de sponsorizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici