Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Dubai cu o victorie în faţa lui Khachanov

Liderul mondial Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale Dubai Tennis Champions, după ce l-a învins miercuri pe Karen Khachanov, în două seturi, scor 6-3, 7-6 (2).

258 afișări
Imaginea articolului Djokovic s-a calificat în sferturile de finală de la Dubai cu o victorie în faţa lui Khachanov

Sârbul a făcut un meci foarte solid în general, dar a fost departe de a fi jucat un tenis curat. Djokovic pare a nu fi în formă maximă, însă se îndreaptă spre un vârf de formă.

Primul set a fost unul foarte rapid şi s-a încheiat cu 6-3 în favoarea lui Djokovic în doar 32 de minute.

Niciunul dintre cei doi jucători nu a fost interesat în mod deosebit să joace schimburi lungi şi ambii au încheiat punctele destul de repede. Djokovic a jucat foarte bine pe propriul serviciu, cedând doar 4 puncte, toate acestea venind pe al doilea serviciu. El a fost integralist 100%, la punctele câştigate pe primul serviciu.

A câştigat 5 din cele 7 puncte jucate pe al doilea serviciu al lui Khachanov, ceea ce s-a dovedit a fi suficient pentru un break şi pentru a încheia primul set cu 6-3.

Djokovic a preluat avantajul în setul 2, cu un break realizat la 1-1 şi părea că se poate desprinde decisiv. Dar Khachanov a jucat în general mult mai bine. Rusul a găsit mai multe lovituri câştigătoare pe serviciul lui Djokovic, în special pe al doilea serviciu, unde a dominat.

Sârbul a reuşit să evite să-şi piardă serviciul prima dată când Khachanov a forţat mingi de break, dar în cele din urmă acesta a recuperat break-ul în game-ul 8, pentru 4-4..

În cele din urmă s-a ajuns în tiebreak şi, aşa cum am fost deja obişnuiţi, Djokovic a fost cel care s-a dovedit mai concentrat şi mai calm, câştigând destul de uşor cu 7-2.

În sferturile de finală, Djokovic îl întâlneşte pe Jiri Vesely (123 ATP), care a trecut în primele tururi de Cilic şi de Bautista.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici