Doi suporteri ai FC Vaslui, răniţi în urma unor conflicte cu jandarmii înaintea unui meci

Doi suporteri ai FC Vaslui au fost răniţi, luni seară, în urma unor conflicte pe care le-au avut cu jandarmii înaintea meciului de fotbal dintre FC Vaslui şi CSMU Iaşi.

166 afișări
Imaginea articolului Doi suporteri ai FC Vaslui, răniţi în urma unor conflicte cu jandarmii înaintea unui meci

Doi suporteri ai FC Vaslui, răniţi în urma unor conflicte cu jandarmii înaintea unui meci (Imagine: Catalina Filip / MediafaxFoto)

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vaslui, aproximativ 70 de suporteri ai galeriei vasluiene au încercat să spargă cordonul de jandarmi pentru a ajunge la galeria ieşeană, care tocmai trebuia să intre în stadion la peluza special amenajată galeriei oaspete.

În urma ciocnirilor dintre suporteri şi forţele de ordine, doi suporteri ai FC Vaslui au fost răniţi.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, unul dintre tineri a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar celălalt o contuzie la un genunchi.

Ambii tineri au refuzat transportul la spital cu ambulanţa, ei preferând să primească îngrijiri medical la stadion, ca apoi să poată urmări în continuare meciul de fotbal.

Reprezentanţii IJJ Vaslui susţin că s-au folosit scuturile şi bastoanele pentru a-i putea îndepărta pe suporterii vasluieni de cei ieşeni. Ciocnirile dintre jandarmi şi suporteri s-au repetat, însă nici a doua oară suporterii vasluieni nu au reuşit să ajungă la rivalii celor din galeria ieşeană.

Incidentele au avut loc cu aproximativ o oră înaintea începerii meciului între FC Vaslui şi CSMU Iaşi, partidă contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici