Dominique Gisin şi Tina Maze, campioane olimpice la coborâre

Sportiva elveţiană Dominique Gisin şi slovena Tina Maze au câştigat medalia de aur la proba de coborâre din concursul de schi alpin de la Jocurile Olimpice de la Soci, reuşind o premieră în istoria acestui sport.

163 afișări
Imaginea articolului Dominique Gisin şi Tina Maze, campioane olimpice la coborâre

Dominique Gisin şi Tina Maze (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Gisin şi Maze au înregistrat acelaşi timp, 1:41.57, locul trei revenind Larei Gut (Elveţia), cu 1:41.67.

Tina Maze, 29 de ani, a reuşit să câştige titlul olimpic pentru prima oară în carieră, ea având deja două medalii de argint.

Dominique Gisin, 28 de ani, este prima elveţiancă medaliată cu aur la coborâre după Michaëla Figini la Jocurile de la Sarajevo în 1984.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici