Dorel Stoica: Dinamo are poate cel mai bun lot din Liga I

Căpitanul formaţiei Universitatea Craiova, Dorel Stoica, a declarat, miercuri, că adversara oltenilor din etapa a VI-a a Ligii I, Dinamo, are poate cel mai valoros lot din România.

13 afișări
Imaginea articolului Dorel Stoica: Dinamo are poate cel mai bun lot din Liga I

Dorel Stoica (S), de la Universitatea Craiova şi Claudiu Voiculet (D), de la Farul Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem un obiectiv de îndeplinit, ne dorim să obţinem o clasare cât mai sus în campionat, iar acum mergem să jucăm cu Dinamo şi să ne întoarcem cu ceva. Personal îmi doresc trei puncte. Vrem să câştigăm, dar vom vedea la faţa locului ce vom obţine. Va fi un meci greu, Dinamo are un lot foarte valoros, poate cel mai bun din Liga I, însă nici noi nu suntem de neglijat. În plus, faţă de ei, suntem dornici de rezultate bune", a declarat Stoica.

În ediţia trecută a Ligii I, Universitatea Craiova a ratat victoria pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, după ce a condus cu scorul de 3-0, dar Stoica spune că acum ar şti să păstreze rezultatul.

"Aşa este, am condus cu 3-0, eram în 10 oameni, pentru că eu am fost eliminat degeaba, dar s-a terminat 4-4. Un rezultat bun pentru moralul echipei noastre. Fiţi siguri că nu am mai fi egalaţi. A mai trecut timpul peste noi, copiii din echipă au mai acumulat experienţă. Dar să nu ne mai gândim la ce a fost, oricum, niciun meci nu seamănă cu altul, a mai spus Stoica.

Partida Dinamo-Universitatea Craiova, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 20.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici