Dorinel Munteanu, amendat pentru remarcile rasiste de după meciul cu Rapid Bucureşti

  • Antrenorul echipei Oţelul Galaţi şi-a aflat miercuri sancţiunea finală pentru remarcile considerate rasiste de după meciul cu Rapid Bucureşti.
  • Comisia de Disciplină a FRF a decis şi câteva suspendări pentru jucătorii eliminaţi.
  • U Craiova 1948 şi Oţelul Galaţi au primit şi ele penalităţi sportive.
381 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu, amendat pentru remarcile rasiste de după meciul cu Rapid Bucureşti

Comisia de Disciplină a FRF a anunţat miercuri măsura luată în cazul antrenorului echipei Oţelul Galaţi, acuzat de Rapid Bucureşti că a adresat remarci rasiste suporterilor echipei bucureştene. Astfel, Dorinel Munteanu a primit o penalitate sportivă de 4.500 de lei şi un avertisment.

În aceeaşi şedinţă, Comisia de disciplină a decis sancţionarea cluburilor U Craiova 1948 şi Oţelul Galaţi cu 10.000, respectiv 5.000 lei, pentru întârzierea startului jocului şi lipsa jucătorilor la flash-interviuri.

Farul Constanţa a primit la rândul ei o penalitate sportivă de 5.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu FCSB.

Jucătorii Lucas Masoero (Universitatea Cluj) şi Houri Lyes (Universitatea Craiova) au primit câte o etapă suspendare şi penalitate sportivă de 740 de lei ca urmare a eliminării acestora din meciurile cu UTA Arad, respectiv Rapid Bucureşti

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici